Alles wat je moet weten over onze pups

Search our SiteWij stellen het op prijs om met de toekomstige pup eigenaren voor de geboorte van de pups kennis te maken. Bij een wederzijdse klik kunnen we u op onze wachtlijst plaatsen. Nadat de pups geboren zijn en we weten hoeveel reutjes en teefjes er zijn en eventueel welke kleur laten we weten of wij een pup voor u hebben of niet.
Na de geboorte kunt u dan vanaf 3 weken een kijkje komen nemen bij de pups. Wij vinden het namelijk belangrijk waar onze pups terecht komen als ze het nest verlaten. We doen dit om er zeker van te zijn dat de pups een fijn en geschikt thuis krijgen en we hen met een gerust hart kunnen laten gaan. Wij hanteren géén 'wie het eerst komt het eerst maalt'-systeem en géén vaste eerste/tweede/derde/etc. plekken op onze wachtlijst. 

Onze pups groeien op bij ons in huis. Hier worden ze goed gesocialiseerd tussen mensen en onze andere honden, geluiden en andere huisdieren. Als het weer een beetje meewerkt gaan ze ook naar buiten.
Als de pups 2, 4 en 6 weken oud zijn worden ze ontwormt. Als de pups ongeveer 5 weken oud zijn krijgen ze een chip. Bij 6 weken worden ze gevaccineerd en nagekeken door de dierenarts. Ook krijgen ze dan Europees paspoort.
Het gewicht van de pup wordt in het begin dagelijks en later wekelijks gecontroleerd om in de gaten te houden of ze goed groeien.
Wij doen ons uiterste best om de pups een goede start te geven en u een mooie en gezonde pup te overhandigen.

Onze pups krijgen als stamboomnaam 'Precious Black Gundogs' ----------. Na de geboorte worden de pups direct aangegeven bij de 'Raad van Beheer op Kynologsch gebied' voor het aanvragen van de stamboom. U kunt uw pup natuurlijk altijd een andere roepnaam geven.
De pups verlaten het nest na zo'n 7 tot 8 weken en krijgen dan een knuffel/doekje mee met de geur van het nest zodat de pup in de nieuwe omgeving nog iets vertrouwds bij zich heeft. Ook krijg u van ons voer voor de eerste dagen en een informatiemap mee.

Puppy Photoshoot 2016

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly.