Fok

Search our Site

Wij verwachten in het voorjaar van 2019 een nestje!
In het voorjaar van 2019 verwachten wij weer een nestje Labradors te fokken met onze Precious Jade. De reu die we gaan gebruiken houden we nog even geheim. Het wordt zeker een reu uit bewezen werklijnen waarbij we het uiterlijk van de Labrador willen behouden.

Wij fokken volgens de richtlijnen van de door de Raad van Beheer op kynologisch gebied erkende rasverenigingen, de Nederlandse Labrador Vereniging en Labrador Kring Nederland.
Zowel de reu die we gaan gebruiken als ons teefje moeten in topconditie en gezond zijn. Beide honden moeten dus over de vereiste gezondheidsverklaringen, alsmede show uitslagen beschikken. Deze verklaringen en uitslagen zijn altijd bij ons in te zien.

Deze combinatie is zeer geschikt voor de jacht, jachthondensport of andere actieve hondensport. Je doet deze hondjes tekort door ze alleen als huishond te gebruiken. Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit dat de pups bij mensen terecht komen die daadwerkelijk gaan werken met de hond. 
Onze pups groeien op in huis en krijgen in het nest al gewenning aan het schot, de fluit en kennismaking met diverse soorten wild.

De pups mogen vanaf een week of 7-8 naar hun nieuwe baasjes.

Heb je interesse in een pup? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Klik hier voor contact.


Afbeeldingsresultaat voor raad van beheer
Afbeeldingsresultaat voor lkn
Afbeeldingsresultaat voor nlv
logo
Henegouwerweg 11A 
2741 KR Waddinxveen
The Netherlands

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly.